2009. január 26., hétfő

Afrikai


Hozzáfogtam én is ehhez a képhez. Az az igazság, hogy nagyon szerettem volna jelentkezni a lányokhoz, akik együtt varrják, de nem mertem, mert én még nem varrtam ekkora leszámolóst és egyáltalán nem bíztam magamban. Most már meg merem mutatni, hogyan alakul. Ezenkívül arra jöttem rá, hogy sokkal jobb leszámolóst varrni, mint előfestettet, mert itt egyértelműek a színek.
Az anyagot columbus festékkel festettem, nem teljesen ilyet képzeltem, de ez is első próbálkozás volt.

2009. január 18., vasárnap

Február



















Horgolt terítők

A nyáron kipakoltuk a nagymamám házát, mert anyuhoz költöztettük. Onnan kaptam ezeket a terítőket többek között. Ha én egyszer ilyeneket tudnék csinálni...





2009. január 16., péntek

2009. január 14., szerda

Készen van:


Elkészült az őszi csaj, ilyen lett a kép nem valami híres, majd nappali fénynél próbálok másikat csinálni, de ma szerettem volna már felrakni.


















2009. január 12., hétfő


"Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Akitől kaptam: Lilang

Akinek adom:
Heni
Fauna
Jucus
Silerika
Marcsi
Csilla
Ili

2009. január 6., kedd

Könyvjelzők



Itt járok:



Elkészült a Máriám:


Tegnap befejeztem ezt a képet, régóta elkezdtem már, nem is sok hiányzott belőle, de elfogyott két fonalam és alig találtam olyat, amivel befejezhettem.

2009. január 4., vasárnap

Január


Készen van a januárom, még valami szép gombot kell rá szerezni.



Kísérlet

Csak meg akarom nézni, hogy működik..

2009. január 1., csütörtök

BUÉK

Játék


Cherry-nél jelentkeztem egy játékra.
Én még soha nem vettem részt ilyenben, mert még "kicsi" vagyok, de kedvesen bátorította a háttérolvasókat is, hát most jelentkeztem.